Moštárna

Přírodní stoprocentní jablečné mošty vyrábíme v naší domácí moštárně již od roku 2005. V roce 2013 jsme prostory naší moštárny kompletně zrenovovali a uvedli do provozu zcela novou moštovací linku, umožňující stáčení ovocných moštů jak do klasických skleněných lahví tak i do dnes velice oblíbených 'bag-in-boxů'.

Moštování jablek nabízíme v následujících dvou alternativách:

I. MOŠTOVÁNÍ BEZ PASTERIZACE

- jablečnou vymoštovanou šťávu stočíme do Vámi dodaných vhodných nádob

- trvanlivost jablečné šťávy cca 2 dny

- cena za 1 litr 100% jablečné šťávy:         bude upřesněna v případě poptávky

II. MOŠTOVÁNÍ S NÁSLEDNOU PASTERIZACÍ

- vymoštovanou šťávu stočíme do našich litrových skleněných lahví

- trvanlivost pasterizované jablečné šťávy min. 3 roky (v neotevřeném balení)

- cena za láhev 1l:                                    bude upřesněna v případě poptávky 

 

NAŠE MOŠTÁRNA JE V PROVOZU VŽDY POUZE V DOBĚ MOŠTOVACÍ SEZÓNY - TEDY V OBDOBÍ ZÁŘÍ AŽ ŘÍJEN, event. listopad, a vždy pouze na základě předchozí dohody.

 


Kontakt

rodinný statek Černíkův Dvůr Vidhostice

František Černík
Vidhostice č.p.30, Vroutek
441 01 Podbořany


Objednávky a logistika:
+ 420 776 884 114
Chov a distribuce:
+420 776 884 788

info@cernikuvdvur.cz

www.cernikuvdvur.cz


Novinky

V této rubrice nejsou žádné články.