Moštárna
Přírodní stoprocentní jablečné mošty vyrábíme v naší domácí moštárně již od roku 2005. V roce 2013 jsme prostory naší moštárny kompletně zrenovovali a uvedli do provozu zcela novou moštovací linku, umožňující stáčení ovocných moštů jak do klasických skleněných lahví tak i do dnes velice oblíbených 'bag-in-boxů'.
Moštování jablek nabízíme v následujících dvou alternativách:
I. MOŠTOVÁNÍ BEZ PASTERIZACE
- jablečnou vymoštovanou šťávu stočíme do Vámi dodaných vhodných nádob
- trvanlivost jablečné šťávy cca 2 dny
- cena za 1 litr 100% jablečné šťávy: bude upřesněna v případě poptávky
II. MOŠTOVÁNÍ S NÁSLEDNOU PASTERIZACÍ
- vymoštovanou šťávu stočíme do našich litrových skleněných lahví
- trvanlivost pasterizované jablečné šťávy min. 3 roky (v neotevřeném balení)
- cena za láhev 1l: bude upřesněna v případě poptávky
NAŠE MOŠTÁRNA JE V PROVOZU VŽDY POUZE V DOBĚ MOŠTOVACÍ SEZÓNY - TEDY V OBDOBÍ ZÁŘÍ AŽ ŘÍJEN, event. listopad, a vždy pouze na základě předchozí dohody.
Kontakt
rodinný statek Černíkův Dvůr VidhosticeFrantišek Černík
Vidhostice č.p.30, Vroutek
441 01 Podbořany
Objednávky a logistika:
+ 420 776 884 114
Chov a distribuce:
+420 776 884 788
info@cernikuvdvur.cz
www.cernikuvdvur.cz
Novinky
V této rubrice nejsou žádné články.